קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות74
מגזין

טארט בננה ללא חלב

טארט בננה ללא חלב
מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3532 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 202 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פירורי עוגיות, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו חלבי בננה תות חינם "גלידה", בננה-חלב קוקוס-גלידה חינם, ו בננן גלידה פופס חלב-חינם (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בגודל בינוני לשפוך את כל החומרים פודינג למעט ג ' לטין להקציף במרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים על חום בינוני גבוה ומביאים כמעט לרתיחה. להפחית את החום כך התערובת לא להרתיח מעל. ברציפות להקציף כך תערובת לא מקל על החלק התחתון של הסיר לשרוף. מבשלים עד תערובת מעובה כ 10 דקות.אבקת ג ' לטין בלום ב 1 כף מים. מיקרוגל במשך 30 שניות על גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
התערובת תהפוך לנוזל. מערבבים לשלב וקריר מעט.
4
מערבבים לתוך תערובת בננה.אפשר להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 30-45 דקות. מקררים למשך 1 שעה. (זה לא יכול להיעשות מראש כמו בננות להפוך חום כאשר בקירור במשך זמן רב מדי). בתוך פירורי תערובת קערה בגודל בינוני עם קיצור. לחץ לתוך מחבת טארט 4x12x2 אינץ false התחתון. (ראו תמונה). לחץ על הצדדים בחוזקה באמצעות האצבעות שלך כדי לחרוץ את הקצה. זה בונה את הצדדים כדי למנוע שבירה כאשר הוסרו מחבת טארט.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
אופים בתנור שחומם מראש 350ºF במשך 10 דקות, או עד זהב קל.מגניב לטמפרטורת החדר או להאיץ את התהליך במקרר במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
יוצקים את השוקולד המומס על פירורי מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
7
מורחים עם מרית. (כאשר שוקולד מתקשה הוא מונע את המילוי להשרות דרך הפירורים, נותן לך פגז חסון הפתעה נחמדה)
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
יוצקים את תערובת מילוי הבננה המקוררת על הקרום, מתפשטים לפינות החיצוניות.למעלה עם ציפוי מוקצף, להכניס למקרר.כאשר מוכן לשרת מפזרים עוגיות amaretti כתוש על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן