טארט בצל פנינה הפוך בסגנון הודי (Tarte Tatin de Petits Oignons Perles a l'Indienne)
אם יש לך חמאה, בצק עלים, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו טארט טאטין (טארט תפוחים הפוך), טארט תפוחים טארט {טארט תפוחים מקורמל הפוך}, ו טארט תפוחים מקורמל: טארט טאטן (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את שאלוט קצוצים דק בשמן קנולה במחבת עמוקה מעל חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 5 דקות.
מוסיף את השום חצוי, כוח tumeric, ג ' ינג ' ר שום להדביק, פפריקה. מבשלים עוד 2 דקות עד השום הוא מעט זהוב. לאחר מכן מוסיפים את זרעי הכמון, זרעי כוסברה, פלפל שחור, שני סוגים של הל, ציפורן, מקל קינמון קטן צ ' ילי טרי.
מוסיפים את הגהי ואת בצל הפנינה. לבשל בבית מבשלים חשוף, ערבוב occasionallyעבור כ 12 דקות.
מערבבים את כל החומרים עם יוגורט, מוסיפים קצת מהמים וממשיכים לערבב כל הזמן. מכסים במכסה.
תן לרתוח עוד 5 דקות. בדוק את הנוזל מעת לעת להוסיף את שאר המים כאשר הנוזל מופחת.
מוסיף את אגוז מוסקט, אבקת קאיין, זרעי חרדל וחרדל Dijon לעשות ציפוי חלק על בצל הפנינה. מתבלים עם קצת פלר דה סאל ואבקת הקארי.לבשל על 2 דקות יותר, המרקם של בצל הפנינה צריך להיות רך אבל עדיין מוצק.
הסר מהתנור ולתת לתערובת להתקרר.מחממים את התנור ל 450מעיל 6 tarteletshells מיני עם שכבה דקה של חמאה. מכסים את קליפות העוגה עם בצלים curriedpearl ארוזים בצום. לכסות עם בצק עלים.
הסר את בצק עלים עודף בצדדים. לעגן את הבצק באמצעות מזלג.
אופים את המאפים בתנור במשך 15 דקות.טסיות flipeach בנפרד על צלחת מיד (לאלהמתין זמן רב מדי אחרת הבצל יהיה תקוע על מחבת העוגה) ומגישים חם.בתאבון!הגשתי טארטן טארט בצל פנינה לארוחת צהריים מלווה בסלט גן טרי (חסה, גבינת שומשום הודית ואגוזי מלך מסוכרים) וכמה noisettes pommes פריך (הגרסה הצרפתית של tater tots).