טארט גבינת עיזים מצופה תפוחי אדמה עם סלט עגבניות ירושה
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 433 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את כל קמח המטרה, חמאה, גבינת עיזים חצי גס, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו טארט גבינת עיזים ועגבניות ירושה, טארט גבינת עיזים ועגבניות ירושה, ו טארט עגבניות ירושה עם פסטו וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר פנימי מעל חום בינוני.
להקציף inflour. לבשל 30 שניות, לטאטא כל הזמן.
להקציף בחלב ואגוז מוסקט. מבשלים untilsauce מתעבה ומגיע לרתיחה, 1 עד 2 דקות. עונה לפי הטעם salt.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. עטיפת Pressplastic על פני השטח וצינה.
חום שומן עוף גדול ovenproofskillet מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מפזרים מלח. Sauté עד בצל אור זהב, על 14 דקות. מערבבים בייליבים וקורנית sprig; נקודה עם חמאה.
מקום מחבת בתנור; אופים עד אחדזה זהב כהה, ערבוב לעתים קרובות, על 30minutes.
להעביר בצל לקערה; להשליך עלי טימין sprig. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מחממים תנור ל 191°. קו אפייה גדולה עם נייר parchmentpaper. משרים פרוסות תפוחי אדמה בקערה גדולהמים קרים 15 דקות.
הוסף מספיק שמן כדי סקילטו בינוני כבד להגיע לעומק של 3/4 אינץ'.
מקום על mediumheat; לצרף מדחום ומטגנים עמוקים כדי heatoil 163°. עבודה בקבוצות, להוסיף potatoslices שמן לבשל רק עד מרכךאבל לא חום, על 2 דקות לכל אצווה.באמצעות כפית מחוררת, להעביר קליפותכדי להכין תבנית אפייה בשכבה אחת ומפזרים מלח ופלפל.
מברשת בתוך ארבעה טארטפן בקוטר 4 אינץ ' עם חמאה מומסת. קו כל מחבת עםפרוסות תפוחי אדמה overlapping. מכסים את החלק התחתון שלכרום תפוחי אדמה עם 1/4 בצל; sprinklewith טימין קצוץ.
מורחים 1 generoustablespoon בשמל מעל.
מפזרים כל אחדעם 1 כף גבינת עיזים.
מניחים טארטים על תבנית אפייה קטנה.
מילוי Bakeuntil מחומם דרך וחום potatocrust, 18 עד 20 דקות.
ספרינקליש עם גבינת עיזים שנותרה.
Push up pan bottoms, releasing tarts.סדר עוגות על צלחות. נכס משפחתי בכפית
Fresh bay leaves areavailable עם עשבי תיבול טריים אחרים שלייצור סעיף של רוב הסופרמרקטים.חלב עיזים נמכר בסופרמרקטים רביםובחנויות מזון טבעי.