טארט פקאן חמאה עם ויסקי ממוסמר קצפת
טארט פקאן חמאה עם ויסקי ממוסמר קצפת עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-126 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר, סוכר חום זהוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת דלעת ללא אפייה עם קצפת מייפל-פקאן, חטיפי שוקולד מריר עם קצפת ממוסמרת, ו עוגת פקאן עם קרם ממוסמר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח ים בעבד.
להוסיף חמאה למעבד; שימושעל / כיבוי פונה, להתמזג עד תערובת דמויהארוחה צרופה.
להקציף קרם וחלמון ביצהקערה קטנה להתמזג.
הוסף תערובת קרם toprocessor; באמצעות / כיבוי פונה, תערובת גושים untilmoist טופס. לאסוף בצק לכדור;לשטח לדיסק. לעטוף בפלסטיק ו chill1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.שמור צונן.
תן לבצק להתרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני שהוא מתגלגל החוצה.
מרדדים דיסק בצק על flouredsurface קלות כדי 14 אינץ ' עגול.
העברה to9-inch-קוטר טארט פאן עם removablebottom. לחץ על הבצק בחוזקה על תחתית עד הצדדים של מחבת. עיטור הבצק מעל, המאפשר 1/4 אינץ ' של בצק להאריך מעלייות של מחבת. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג.להקפיא עד המשרד, 10 עד 15 דקות.
מחממים תנור ל 177°. קרום קו עםנייר וממלאים שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים את הקרום עד הצדדים נקבעים ו lightgolden, כ 35 דקות.
הסר רדיד ואמצעי. ממשיכים לאפות קרום עד זהבומבשלים דרך, על 15 minuteslonger. קרום מגניב במחבת על מתלה. טמפרטורת אחזקה.
מבשלים חמאה סמולסקילט כבד מעל חום בינוני-גבוה עדהופך לחום, כ 21/2 דקות.
מוסיפים סוכר חום וקצפת ומביאים לרתיחה, מקציפים להתמזג. Boil1 דקה.
להעביר חמאה mediumbowl וקריר כדי פושרים, stirringoccasionally, כ -30 דקות.
לטאטא חלמונים וקמח בקערת anothermedium להתמזג.
להקציף וניל.בהדרגה להוסיף תערובת חלמון חמאה; להקציף עד המילוי הוא חלק. באמצעות electricmixer, להכות חלבוני ביצה ומלח ים ב largebowl עד פסגות רכות טופס. מקפלים לבנים intofilling ב 2 תוספות.
מורחים 1 כוס אגוזי פקאן קלויים overbottom של הקרום; לשפוך מילוי overpecans שווה.
מפזרים 1/4 כוסות פקאן מעל.
אופים טארט עד מילוי מוגדר במרכז העליון הוא חום עמוק, 26 עד 28 דקות.
להעביר טארט למתלה וקריר במחבת ב2 שעות לפחות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 daysahead. מגניב לגמרי. כיסוי ו storeat טמפרטורת החדר.
Beat שמנת, סוכר חום, ו 1 כף
סקוטש בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס, הוספת 1 כף יותר ויסקי,אם תרצה.
חותכים טרטינטים ומגישים עם קרם spikedwhipped ויסקי.