טארט ריבס עם Streusel חמאה חומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט ריבס עם Streusel חמאה חומה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 369 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור יום האם. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קליפת לימון, קינמון טחון, ריבס עבה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו טארט ריבס עם Streusel חמאה חומה, ריבס Streusel טארט עם סוכר חום-גלידת שמנת חמוצה, ו מאפינס ריבס סוכר חום עם קצת Streusel על גבי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד 5 שניות. באמצעות פניות on / off, לחתוך חמאה עד צורות ארוחה גס.
מוסיפים חלמון ביצה ו 3 כפות שמנת. להתמזג עד טופס גושים לחים, הוספת קרם יותר אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור. לחץ על בצק מספיק לתוך מחבת טארט בקוטר 10 אינץ 'עם תחתית נשלפת לעשות קרום עבה 1/4 אינץ'. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. צמרמורת לפחות 2 שעות.
מבשלים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני עד הזהב, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מערבבים בשקדים, סוכר וקינמון.
מוסיפים קמח ומערבבים עד טופס גושים לחים. מגניב לגמרי. (קרום streusel יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.)
מחממים תנור ל 191°. לזרוק את כל החומרים בקערה כדי להתמזג.
בואו לעמוד עד מילוי נראה לח, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות.
אופים קרום קר עד חום זהוב, הקשה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 20 דקות.
הסר מהתנור. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
כפית מילוי לתוך קרום חם. קראמבל streusel מעל.
אופים עד מילוי מבעבע ו streusel הוא פריך וחום, על 1 שעה. טארט מגניב על מדף 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.