טארט תירס טרי עם קרם צ'יפוטלה
טארט תירס טרי עם קרם צ'יפוטלה הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא פולנטה, מיץ ליים, פובלנו צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: גוואקמולי עם תירס טרי וצ'יפוטלה, צ'יפוטלה עוף Tostadas עם סלסה תירס טרי, ו טארט תות וקרם טרי.
הוראות
כדי להכין קרם, לשלב את 4 החומרים הראשונים בקערה, ערבוב היטב. כיסוי וצינה.
כדי להכין טארט, לחמם מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 5 דקות.
להוסיף צ ' ילה למחבת; saut 5 דקות.
להוסיף נקניק למחבת; לטגן 2 דקות, ערבוב להתפורר.
מוסיפים תירס ושום למחבת; מטוגנים 5 דקות או עד להשחמה קלה.
לנגב את המחבת עם מגבת נייר. מחבת עם ספריי בישול, ולהניח פאן בצד.
שלב 2 כוסות מים ומלח בסיר מעל חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. מערבבים בהדרגה פולנטה; לבשל 5 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, ומערבבים בתערובת תירס 1 1/2 כוסות.
יוצקים תערובת פולנטה למחבת מוכנה.
מפזרים 1/4 גבינות כוס באופן שווה על תערובת פולנטה; העליון עם תערובת התירס הנותרים.
מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה מעל.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד השחמה קלה.
תן לעמוד במשך 5 דקות, לחתוך לתוך טריזים.
מגישים עם קרם צ ' יפוטלה.