קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

טבעות בצל אפויות בתנור

טבעות בצל אפויות בתנור
טבעות בצל אפויות בתנור עשויות להיות בדיוק המתכון שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 574 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -31 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו פלפל גרוס, 2 בצלי וידיאן, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 70% , וזה די טוב. נסו טבעות בצל חמאה , טבעות בצל ללא גלוטן וטבעות בצל חייב לאהוב עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מרססים מעט נייר אפייה בשמן ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מניחים תפוצ'יפס בקערת מעבד מזון ומעבדים לפירורים, כ-20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מעבירים לקערה רדודה, מוסיפים קאיין ומניחים בצד. בקערה נוספת מערבבים חמאה, 2 כפות קמח, מלח ופלפל ומניחים בצד. פורסים בצל לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' ומפרידים לטבעות, שומרים רק טבעות גדולות ושלמות (שמרו את שארית הבצל לשימושים אחרים). אתה צריך לצאת עם בערך 12 עד 14 טבעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים את יתרת הקמח בשקית ניילון אטומה, ואז מוסיפים בצל ומנערים לציפוי. טובלים בצל 1 בכל פעם בתערובת החמאה, ואז טובלים בפירורי תפוצ'יפס ומניחים על נייר אפייה. מרססים שמן קנולה באופן שווה על הטבעות ואופים במשך 20 דקות, או עד שהציפוי פריך. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה