טג'ין סיבנק (עוף וביצים תוניסאיות)
Tajin Sibnekh (עוף וביצים תוניסאיות) דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 13 אוהדים. אם יש לך תרד, רוטב עגבניות, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Chakchouka (ביצים תוניסאיות ברוטב עגבניות) # SundaySupper, ביצים מקושקשות טוניסאיות פשוטות וקלות עם ירקות, ו עוף בגריל טוניסאי חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את תפוחי האדמה בשמן החם עד חום זהוב ומכרז, כ 7 דקות.
הסר עם כפית מחוררת, ולנקז על צלחת נייר מצופה מגבת. מערבבים את העוף לתוך השמן הנותר, ומבשלים עד לבן מבחוץ, אבל עדיין ורוד מבפנים, על 2 דקות.
מוסיפים את הבצל, וממשיכים לבשל עד שהבצל מתרכך והופך שקוף, כ -5 דקות. מערבבים בחריסה, ראס אל האנוט, מים, רוטב עגבניות, וחמאה. להביא לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים את התרד עד נבול.
מקציפים את הביצים בקערת ערבוב גדולה עד חלקה. מערבבים באפונה, גבינת פרמזן ותפוחי אדמה מטוגנים. מערבבים בתערובת העוף כפית בכל פעם, מתבלים בטעם מלח ופלפל, ואז שופכים לתבנית האפייה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד לתערובת הוא מוצק וזהוב, 15 עד 20 דקות. אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן לחתוך 12 ריבועים, לשרת חם.