טונה בגריל עם סלסה עגבניות
המתכון הטונה בגריל עם סלסה עגבניות יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 10 דקות. במנה עיקרית זו יש 473 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם סטייקים טונה, גרידת לימון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכונים דומים: טונה בגריל עם סלסה עגבניות, טונה בגריל עם רוטב עגבניות שרי, ו טונה צלויה עם רוטב עגבניות טרי.
הוראות
לטאטא יחד ויניגרט, גרידת לימון, שום, אורגנו בקערה בינונית. מסדרים את סטייקים טונה בתבנית אפייה רדודה ושופכים 1/2 כוס התערובת עליהם. הפוך את הטונה למעיל, ואז לכסות ולקרר במשך 1 שעה.
מחממים גריל גבוה או מחבת גריל בינוני גבוה. גריל על 4 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר, בהתאם לרמת החום. בינתיים, יוצקים את כוס 1/4 הנותרים של ויניגרט על עגבניות, צלפים, ארוגולה ולזרוק.
מגישים סלסה עגבניות מעל או לצד הטונה.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה