קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

טונה צרובה בדם זיגוג שומר ותענוג עם גרגיר הנחלים

טונה צרובה בדם זיגוג שומר ותענוג עם גרגיר הנחלים
גשו לסופר וקנו חומץ שרי, מלח ופלפל, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: טונה צרובה וגרס בצבעי מים עם בצל ירוק-ג'ינג'ר להתענג, שומר, תפוז דם וסלט גרגיר הנחלים, ו טונה צרובה עם ויניגרט תפוז דם.

הוראות

1
מניחים מחבת סאוט קטנה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את זרעי שומר וטוסט במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
3
מניחים שני מיצים וזרעי שומר בסיר בינוני ומבשלים מעל חום גבוה עד מופחת 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר מהחום ולהקציף חרדל ודבש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מחבת לטחון חום או מחבת גריל על חום גבוה. מתבלים את הפילה משני הצדדים במלח ופלפל ומברישים צד אחד של כל פיסת דגים עם זיגוג. מבשלים זיגוג בצד למטה עד חום זהוב, על 2 דקות. הפוך, מברשת עם יותר של זיגוג ולהמשיך לבשל במשך 1 עד 2 דקות עבור doneness בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מקציפים יחד את השרי, השמן והמלח והפלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את המקטעים הכתומים ושומר ומערבבים כדי לשלב. מתבלים במלח ופלפל, כדי לטעום ולקפל את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
8
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה.
9
מחממים שמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את השום ומבשלים על אש בינונית גבוהה במשך 1 דקה. לזרוק את גרגיר הנחלים ולבשל רק עד שהוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
שום גויה®שום גויה®
11
מוסיף את החומץ, לזרוק ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.