קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

טופו צלוי עם זיגוג מיסו ואספרגוס

טופו צלוי עם זיגוג מיסו ואספרגוס
אם יש לך מיסו, טופו, קנולה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלמון צלוי עם זיגוג מיסו לשניים, סלמון צלוי עם זיגוג מיסו, ו הליבוט צלוי עם זיגוג מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיסו חום, gochujang, חומץ תפוחים, דבש, זנגביל, שום, ומים בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה. מערבבים מדי פעם ומבשלים עד התערובת מפחיתה זיגוג עבה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, טופו יבש, לעטוף במגבות נייר, ולשקול למטה עם צלחת. לאחר 10 דקות, להשליך מגבות נייר, לחתוך טופו ל 2 אינץ 'על ידי חתיכות 1 אינץ'. לזרוק עם שמן קנולה על נייר מצופה נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מסדרים מתלה התנור העליון 6 אינץ ' מתחת אלמנט החימום מראש broiler גבוה. הגדר את תבנית האפייה תחת המטגן ומבשלים עד חתיכות טופו הם השחמה קלות על גבי, 3 עד 4 דקות. הפוך את החתיכות וחום קלות בצד השני, עוד 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר תבנית אפייה מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מברשת את חתיכות טופו משני הצדדים עם זיגוג מיסו. לחזור מתחת המטאטאים ומבשלים עד זיגוג יש השחמה, 2 עד 3 דקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיסומיסו
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
מוסיפים אספרגוס למים רותחים ומבשלים עד ירוק בהיר ומכרז, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
אספרגוס ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8
מחלקים את טופו ואספרגוס בין ארבע צלחות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
9
טפטוף כל תוספת של זיגוג על האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
10
מפזרים זרעי שומשום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ