טופי זרעי דלעת
טופי זרעי דלעת לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 147 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, סירופ תירס, גרעיני דלעת קלויים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב בתור מזנון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. פודינג טופי דביק דלעת , פסטה פסטו זרעי דלעת קלוי תרד וחטיפי טופי שקדים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
משמנים 15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. מחבת עם 2 כפיות חמאה; לְהַפְרִישׁ. בסיר כבד ממיסים את יתרת החמאה. מערבבים פנימה את הסוכר, סירופ התירס, תבלין הפאי והמלח. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שמדחום סוכריות קורא 300° (שלב סדק קשה).
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גרעיני דלעת. יוצקים מיד לתבנית מוכנה.
מניחים בטמפרטורת החדר עד להתקררות, כשעה. שוברים לחתיכות בגודל ביס. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.