טופי משולש-אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל טופי משולש אגוז. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 89 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פקאן, חמאה, חצאי קשיו וחתיכות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, עוגיות שוקולד צ'יפס משולשות עם בוטנים, ו ממש חטא! פודינג טופי דביק עם רוטב פקאן טופי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. קו 15x10x1 אינץ ' מחבת עם רדיד.
אופים חשפו 6 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום בהיר.
יוצקים לתוך קערה קטנה; להפריש. הגדר בצד פאן עם לסכל להשתמש בשלב
בינתיים, בסיר 2 ליטר כבד, סוכרים לבשל, חמאה ומים על חום בינוני-גבוה 4 עד 6 דקות, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד התערובת מגיעה לרתיחה מלאה. מרתיחים 20 עד 25 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מדחום ממתקים מגיע 149° או כמות קטנה של תערובת ירד לתוך מי קרח יוצר גדיל שביר קשה.
מערבבים ב 1/2 כוס האגוזים; מיד לשפוך טופי לתוך אותו מחבת מרופדת בנייר כסף. תערובת להפיץ במהירות עובי 1/4 אינץ ' עם מרית גומי.
מפזרים שבבי שוקולד; בואו לעמוד על 1 דקה או עד צ ' יפס הם התרככו לחלוטין.
מורחים שוקולד מרוכך באופן שווה על טופי.
מקררים כ-30 דקות או עד שהשוקולד מוצק. לשבור לחתיכות. אחסן במיכל מכוסה היטב.