קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות1
ציון בריאות70
מגזין

טורטה דה פולנטה

טורטה דה פולנטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את טורטה דה פולנטן. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 130 גרם חלבון, 345 גרם שומן, ובסך הכל 4913 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 1 . 6 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם שום, ציר עוף, פלפלים קלויים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 82%, המנה הזו אדירה. פולנטה טורטה, פולנטה טורטה, ו פולנטה טורטה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
משמנים קלות תבנית עוגה עגולה בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2
הביאו לרתיחה ציר עוף וחמאה בסיר גדול על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מקציפים פולנטה בזרם יציב, ומנמיכים את האש לבינונית. מבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שהפולנטה מסמיכה, והגרגירים רכים, 20 עד 30 דקות. היזהר תוך כדי ערבוב הפולנטה, זה יכול לגרום לכוויות כאשר הבועות קופצות ושולחות פולנטה חמה מעופפת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
לאחר שגרגירי הפולנטה רכים, מערבבים פנימה את השום, הפלפל הקלוי, הפרושוטו, גבינת המוצרלה, גבינת הפרמזן, גבינת הגרוייר ועלי המרווה; מבשלים ומערבבים 5 דקות נוספות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ויוצקים לתבנית עוגה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
GruyereGruyere
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
פרושוטופרושוטו
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
5
מקום לתוך מקרר, וצינה עד משרד, על 1 שעה.
6
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מרפדים נייר אפייה ביריעת נייר אלומיניום, ושמן קל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
פרקו את הפולנטה על קרש חיתוך וחתכו ל -8 טריזים. מסדרים את הפרוסות על תבנית האפייה המוכנה כך שהפרוסות לא ייגעו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקצוות מתחילים להשחים, והפולנטה חמה במרכז, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)