טורטיות פריחת סקווש טורטיות טורטיות
טורטיות פריחת סקווש פריחת טורטיות היא ללא גלוטן וצמחוני מתאבנים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו עלי אורגנו, עלי כוסברה כקישוט, גרידת תפוז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: סקווש פריחת Quesadillas, סקווש פריחת Quesadillas, ו Quesadillas פריחת הסקווש של Mirna.
הוראות
לקרוע את פריחת הדלעת ל 2 או 3 חתיכות כל אחד.
מחממים את השמן במחבת גדולה המוגדרת בחום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הבצל, השום והאורגנו, מטגנים עד שהבצל רך, אבל עדיין לא צבעוני, כ -10 דקות.
מוסיפים את פריחת הדלעת יחד עם קמצוץ של מלח. לבשל על 1 דקה יותר, רק עד הפריחה להתחיל לנבול.
הסר מהחום ומערבבים את גרידת התפוז.
מחממים מחבת גדולה שנייה או מחבת גריל על חום בינוני-גבוה.
הנח את הטורטיות מולך. מעל כל אחד מ 4 טורטיות עם ¼ של הגבינה ו ¼ של תערובת פריחת סקווש.
להניח 1 של כל אחד טורטיות הנותרים על גבי טורטיות מרופדת פריחת סקווש. בזהירות להעביר אותם למחבת החמה ולבשל אותם אחד בכל פעם (או יותר בבת אחת אם באמצעות מחבת) עד משחימים היטב על הקרקעית. הפוך את הקסדייה מעל ולהמשיך לבשל עד הגבינה נמסה והצד השני הוא חום. חזור אם יש צורך עם הקסדיות הנותרות.
מגישים את הקסדיות חמות עם אבוקדו, סלסה וכוסברה בצד לקישוט לפי הצורך.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.