קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

טורטייה ספרדית

טורטייה ספרדית
טורטילן אספניולה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 91 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, מלח ים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: טורטייה ספרדית (טורטילן אספניולה), Tortillan Española, ו Tortillan Española.

הוראות

1
מערבבים תפוחי אדמה, בצל, ומלח בקערה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים שמן במחבת גדולה על חום גבוה עד חם מאוד אבל לא מעשנים. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך שמן, מתפשט באופן שווה. מבשלים עד לפחות חצי תפוחי האדמה הם השחמה, באמצעות כפית מתכת מחוררת להפוך תפוחי אדמה מדי פעם, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים מסננת על קערה ושופכים פנימה תפוחי אדמה; מניחים ניקוז. שמור 1 כף. שמן.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מקפלים ביצים לתערובת תפוחי אדמה בקערה גדולה. מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
חום שמורות 1 כף. שמן ב10-in. מחבת nonstick מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים תערובת ביצה למחבת; להפיץ באופן שווה. מבשלים, מרימים קצוות כדי לבדוק צבע. כאשר הביצים חומות בינוניות, להסיר מן החום. הגדר צלחת גדולה במהופך על מחבת. הפוך טורטייה על צלחת, ואז להחליק בחזרה למחבת. מבשלים מעל חום בינוני עד התחתון הוא השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
העברה לצלחת; לחתוך פלחי.
8
הערה: מידע תזונתי הוא למנה מתאבן.