קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות20
מגזין

טורקיה של מתחילים קל עם מלית

טורקיה של מתחילים קל עם מלית
טורקיה של מתחילים קל עם מלית עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, סלרי, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. . עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קל טורקיה מלית, ההודו של סבתא שלי עם מלית לחם ואיך לבשל את ההודו המושלם, ו מלית טורקיה קלאסית (להשתמש כדי למלא תרנגול הודו).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). יש לשטוף את טורקיה, להסיר את הקרביים ולמקם במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הכן מלית על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
3
מערבבים במים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית, ומבשלים לאט ומערבבים את הסלרי והבצל עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מערבבים סלרי, בצל, חתיכות לחם קלוי לתוך המילוי, ומתבלים עם מלח ופלפל. באופן רופף לגרוף מלית לתוך חלל הגוף טורקיה וחלל הצוואר. לשפשף את החלק החיצוני של טורקיה עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
רופף לכסות את טורקיה עם רדיד אלומיניום, וצלי 3 1/2 עד 4 שעות בתנור שחומם מראש, עד החלק העבה ביותר של הירך מגיע 180 מעלות F (85 מעלות C) ואת הפנים של המילוי מגיע 165 מעלות F (70 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר רדיד במהלך חצי השעה האחרונה של בישול כדי לחמם את הציפור.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®