תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה Tetrazzini. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 976 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו -35 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. 1768 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך, מרק עוף, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: טורקיה Tetrazzini, טורקיה Tetrazzini, ו טורקיה Tetrazzini.
הוראות
1
מחממים תנור ומחממים מים לפסטה: מחממים תנור ל-375 ° F. מתחילים לחמם 2 עד 3 ליטרים של מים לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוף
2
מוסיפים 1 כפית מלח לכל ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
פטריות Sauté: מבשלים את הפטריות ב 3 כף של החמאה על חום בינוני גבוה, ערבוב, עד שכל הנוזל שהפטריות פולטות התאדה, 5-7 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
4
הפוך רביכה עם קמח וחמאה: בסיר גדול, כבד, להמיס 4 כף חמאה. מערבבים בקמח, ומבשלים את התערובת על אש נמוכה, ערבוב, במשך 3 דקות.
מוסיפים פסטה למים רותחים: בערך עכשיו, מכניסים את הפסטה למים רותחים שחיממת. בצע את הוראות החבילה ולבשל עד אל דנטה. בעוד הפסטה היא בישול להמשיך עם המתכון.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
6
הפוך את הרוטב: לסיר עם חמאה וקמח, לאט לטאטא בחלב, שמנת, מרק עוף, והשרי. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, במשך כ 5 עד 8 דקות.
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
להרכיב את התבשיל: כאשר הפסטה מוכנה, לנקז אותו. בקערה גדולה משלבים את הפסטה, את הרוטב, את הפטריות, את טורקיה, ואת האפונה. מערבבים ב 1/3 כוס הפרמזן ואת 1/3 כוס הגבינה השוויצרית. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
9
שים לב שאם אתה משתמש בחמאה לא מומלחת, ו/או ללא מלח או מניית נתרן נמוכה, תצטרך להוסיף יותר מלח ממה שאתה יכול לצפות. רק לשמור מפזרים אותו עד שהוא מתובל לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
הוסף קמצוץ אגוז מוסקט הקרקע אם באמצעות, שוב לטעום.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
11
להעביר את התערובת לתבשיל חמאה 3 ליטר.
12
הפוך ציפוי פרמזן פירורי לחם: בקערה קטנה לשלב היטב את 1/3 כוס פרמזן הנותרים ואת פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
13
מפזרים את התערובת באופן שווה על tetrazzini, ולנקד את החלק העליון עם הנותרים 1 כף חמאה, לחתוך לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1
אופים את הטטרזיני ב 191° במדף האמצעי של התנור במשך 30 עד 40 דקות, או עד שהוא מבעבע והחלק העליון הוא זהוב.