טטרזיני הודו מעושן עם ארטישוק ופלפלים אדומים
טטרזיני הודו מעושן עם ארטישוק ופלפלים אדומים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, מלח, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: כריכי קציצות הודו עם מיונז פפריקה מעושן ופלפלים צלויים, עוף עם פלפלים, חזיר מעושן ופפריקה, ו הודו ממולא פלפלים.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז ולהניח בצד.
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים בצל, ומטגנים 7 עד 10 דקות או עד מכרז. בהדרגה מערבבים בקמח ואת הבא 3 מרכיבים עד חלקה; להוסיף חלב, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום, ומערבבים בטורקיה, לבבות ארטישוק, פלפלים, פטריות ויין.
שכבת צלחת אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ ' עם חצי כל פסטה, תערובת טורקיה, וגבינת פרמזן. חזור על שכבות עם פסטה הנותרים תערובת טורקיה.
שלב הנותרים 1/2 גבינת פרמזן כוס, שקדים, ופטרוזיליה.
מפזרים באופן שווה על תבשיל.
אופים ב 400 במשך 20 עד 25 דקות או עד תוסס ושקדים קלויים קלות.
* 1 (12-אונקיה) חבילת פטוצ ' יני רגיל ניתן להחליף.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו רונזוני פטוצ ' יני פלורנטין.