קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טימין עבור פודינג יורקשייר

טימין עבור פודינג יורקשייר
קורנית המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ביצים, חלב, שמורות לשומן במחבת מהרוסטביף של יום ראשון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 30%. נסו גבינת עיזים וקורנית פודינג יורקשייר, פודינג יורקשייר, ו פודינג יורקשייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
* הערה של קוק: שמן זית יכול להחליף שומן בישול אם אין זמין
מרכיבים שתצטרך
בישול שומןבישול שומן
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מנפים את המלח והקמח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים חצי מהחלב וכל הביצים לתערובת הקמח ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להקציף בחלב שנותר, ולאחר מכן קורנית. כיסוי; בואו הבלילה לשבת בטמפרטורת החדר, לפחות 30 דקות, באופן אידיאלי 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מחממים תנור ל 450 מעלות F. מחלקים את שומן בקר שניתנו או שמן, 1/4 כוס בסך הכל, בין פח מאפין nonstick 12 כוס או מגש פודינג יורקשייר 12 חור.
מרכיבים שתצטרך
שומן בקרשומן בקר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
לחמם בתנור עד השומן הוא כמעט עישון חם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מניחים תבנית אפייה על המדף התחתון של התנור כדי לתפוס כל טיפות שומן - זה יעזור למנוע שריפות תנור!
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
לחשוף את הבלילה ולהקציף עוד פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
יוצקים את הבלילה לתוך כל כוס, על 3/4 מלא ומיד במקום בחזרה לתנור. הבלילה תהיה לרחוש כאשר נשפך לתוך השומן החם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
אופים בתנור במשך כ 20 דקות או עד עלה וחום זהוב בצבע. לכבות את התנור ולהשאיר פודינג בתנור רק 5 דקות יותר כדי לעזור להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הסר פודינגים ולשרת בזמן חם ונפוח.