קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טימין עבור פודינג יורקשייר

טימין עבור פודינג יורקשייר
קורנית המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ביצים, חלב, שמורות לשומן במחבת מהרוסטביף של יום ראשון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 30%. נסו גבינת עיזים וקורנית פודינג יורקשייר, פודינג יורקשייר, ו פודינג יורקשייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
* הערה של קוק: שמן זית יכול להחליף שומן בישול אם אין זמין
מרכיבים שתצטרך
בישול שומןבישול שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
מנפים את המלח והקמח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים חצי מהחלב וכל הביצים לתערובת הקמח ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
להקציף בחלב שנותר, ולאחר מכן קורנית. כיסוי; בואו הבלילה לשבת בטמפרטורת החדר, לפחות 30 דקות, באופן אידיאלי 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מחממים תנור ל 450 מעלות F. מחלקים את שומן בקר שניתנו או שמן, 1/4 כוס בסך הכל, בין פח מאפין nonstick 12 כוס או מגש פודינג יורקשייר 12 חור.
מרכיבים שתצטרך
שומן בקרשומן בקר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
לחמם בתנור עד השומן הוא כמעט עישון חם.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
מניחים תבנית אפייה על המדף התחתון של התנור כדי לתפוס כל טיפות שומן - זה יעזור למנוע שריפות תנור!
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
לחשוף את הבלילה ולהקציף עוד פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
יוצקים את הבלילה לתוך כל כוס, על 3/4 מלא ומיד במקום בחזרה לתנור. הבלילה תהיה לרחוש כאשר נשפך לתוך השומן החם.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
אופים בתנור במשך כ 20 דקות או עד עלה וחום זהוב בצבע. לכבות את התנור ולהשאיר פודינג בתנור רק 5 דקות יותר כדי לעזור להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
הסר פודינגים ולשרת בזמן חם ונפוח.