טליאריני עם שקדים-ארוגולה פסטו וקציצות נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 735 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה ממזון ויין דורש שקדים קלויים, ארוגולה, טימין ושמן זית. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטו שקדים ארוגולן, ארוגולה-פיצה שקדים פסטו, ו לינגוויני + ארוגולה + טונה + פסטו שקדים.
הוראות
1
בקערה, מערבבים את החזיר והכבש עם בצל, יין, פטרוזיליה, גרידה, טימין, שומר, לבנדר ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כוסות או סוכר
1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים שליש שום, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מגלגלים את התערובת לתוך כדורי בשר 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
10 לחמניות לבנות
4
במחבת גדולה מאוד, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים על חום גבוה בינוני, פונה לעתים קרובות, עד השחמה, 5 דקות. הפחת את החום עד בינוני ומבשל במשך 5 דקות יותר, או עד שאין זכר לשרידים ורודים.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
6
העברה לצלחת.
7
במעבד מזון, מחית את ארוגולה עם השקדים, 1/2 כוס פרמזן ואת הנותרים 1/2 כוס שמן זית ושום. מגרדים את הפסטו לקערה; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
חזה עוף רוטיסרי
שום גויה®
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
בסיר של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה. שמור כוס 1 של מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מסננים את הפסטה; להעביר אותו לקערה. לזרוק את הפסטה עם פסטו ו 1/2 כוס מי הבישול; להוסיף יותר מים אם הרוטב יבש.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה