קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות67
מגזין

טנדרלוין של חזיר Hongroise עם ריזוטו סרטן ורוטב תלת פלפל

טנדרלוין של חזיר Hongroise עם ריזוטו סרטן ורוטב תלת פלפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פילה של חזיר Hongroise עם ריזוטו סרטן ורוטב פלפל טרי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1051 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עירית שום, שמן זרעי ענבים, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פילה חזיר ברוטב פלפל אדום, פילה חזיר ברוטב עגבניות ופלפל, ו פילה מצופה בטנדרלוין חזיר ברוטב תות-בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתחילת היום, לשטוף את ירך החזיר כדי להסיר את כל ריחות לא רצויים להתייבש עם נייר toweling. במחבת סאוט גדולה, מחממים את השמן וצורבים את ירך החזיר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר חזיר לצלחת השירות ואת המעיל בנדיבות עם חרדל, ואז רול בתיבול Rotisserie סמוקי. השאר בקירור במשך כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בסיר גדול, להביא את מלאי ירקות 5 כוסות (עבור האורז) לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מעבירים את בשר החזיר למחבת צלייה מכוסה וצולים לאט בתנור עד שהמזלג רך, כ -45 דקות. אפשר ירך חזיר לנוח במשך 8 עד 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בעוד החזיר הוא בתנור, בסיר גדול אחר או rondelle, לחמם את שמן זרעי הגפן ולטגן את הבצל הקצוץ בעדינות עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוסיפים את אורז Arborio ומשתמשים בכפית עץ ומערבבים כדי לצפות את האורז עם שמן כדי טוסט האורז במחבת.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את היין הלבן, עלי דפנה, וזעפרן וממשיכים לערבב כדי למנוע דבק. התחל להוסיף לאט את מרק הירקות החם עכשיו, מצקת 1 בכל פעם, למחבת האורז, ערבוב מדי פעם. זה יביא את העמילן באורז. ככל שהתערובת סופגת את המרק, מצקת יותר לתוך הסיר. כאשר כל המרק כבר מצוק לתוך סיר האורז, לאט ומבשלים עד שהאורז מתחיל להתרכך. להפחית את החום ומערבבים בעדינות את העירית, פרמזן, בשר סרטנים, מנסה לא לשבור את גושי הסרטן.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
סרטןסרטן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
זעפרןזעפרן
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עמילןעמילן
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
הסר מהחום כאשר הוא מעט לא מבושל ולהניח בצד. אורז ימשיך לבשל בסיר מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מחממים את שמן הגפן במחבת מטוגנת ומבשלים את הפלפלים האדומים, הצהובים והירוקים ואת הבצל עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיף את היין האדום ולתת לו להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
12
יוצקים מלאי ירקות 1/2 כוס ולתת להפחית שוב.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
13
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
14
הסר מחבת מחום וקצף בחמאה כדי לסיים רוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מניחים ריזוטו סרטן באמצע צלחת הגשה, מניחים פרוסות חזיר על הריזוטו ומכסים עם קצת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
סרטןסרטן
16
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

מרכיבים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.