קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

טקילה סנרייז מרמלדה עם כתום ורימון

טקילה סנרייז מרמלדה עם כתום ורימון
טקילה סנרייז מרמלדה עם כתום ורימון עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 72 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 60 מנות. אם יש לכם חמאה, טקילה, מים ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו טקילה סנרייז קלמנטינה תפוזים מרמלדה עם חמוציות, זריחת טקילה עם רימון טרי, ו טקילה ספריצר כתומה רימונים ודם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים צלחת קטנה במקפיא, כך שתוכל לבדוק את הריבה עבור עובי מתאים מאוחר יותר. ודא הצנצנות שלך ועפעפיים מעוקרים ומוכנים ללכת.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
2
השתמש zester כדי להסיר את ההתלהבות מהתפוזים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
ZesterZester
3
הוסף את ההתלהבות לסיר גדול, עמוק, כבד תחתית.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר את הקליפות הנותרות מהתפוזים. עטפו את הקליפות בבד גבינה, אבטחו בחוט קצבים, והוסיפו לעציץ.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
מים נוספיםמים נוספים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
השתמש בסכין חדה כדי לחתוך את התפוזים בין הדופן למקטעים נקיים, כדי לוודא לעבוד על קערה כדי לתפוס כל מיץ בריחה. לסחוט את הפיט הנותרים ולהשליך. (ראה הוראות וידאו כאן). דופק את התפוזים במזון לקצוץ את המקטעים לחתיכות גסות שהם על 1/2 אינץ ' לרוחב, 2 עד 3 פולסים קצרים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את התפוזים לסיר עם ההתלהבות והקליפות. מסננים את המיץ שמרת תוך פילוח התפוזים ולהוסיף אותו לסיר, יחד עם מיץ הרימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים לסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר רותחים, להוריד את החום נמוך ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. לאחר מגניב, להסיר את התיק של קליפות מן הסיר בעדינות לסחוט את המיץ מן התיק. לא לסחוט אותו לחלוטין, אשר יגרום מרמלדה מריר - פשוט לשחרר כל רופף, מיץ עודף נספג על ידי הקליפות ולאחר מכן להשליך את התיק.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים טקילה, סוכר, חמאה ומלח לסיר, מערבבים היטב לשלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הפרי מתחיל בועה לירוק. מבשלים במשך 30 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על הפרי מלשרוף.
מרכיבים שתצטרך
טקילהטקילה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מורחים 1/2 כפית של פירות מבושלים על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ולאחר מכן להפעיל את האצבע דרך הפרי. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לשמור על נתיב כאשר אתה מפעיל את האצבע דרכו. אם אתה רוצה ריבה עבה יותר, למקם את הצלחת בחזרה במקפיא ומבשלים את הפרי עוד 4 דקות ולבדוק שוב. חזור עד עובי הרצוי מושגת, אבל להיזהר על בישול ארוך מדי או תוכל לשנות את הטעם של המרמלדה שלך.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
2
הסר סיר מחום ולהשתמש בכפית כדי לרפרף כל קצף מפני השטח של הפרי. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות. צנצנות שלא נפתחו ישמרו בטמפרטורת החדר עד 6 חודשים. מרמלדה נפתחה צריכה להיות בקירור.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת