קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

טרייפל טרופי

טרייפל טרופי
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל טריפל טרופי. המתכון הזה מכסה 90% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 160 גרם חלבון, 445 גרם שומן, ובסך הכל של 9713 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסקוטית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 9 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו קורנפלור, מנגו, טבעות אננס בגריל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: טרייפל טרופי, שיכור, טרופי קצת, ו טרייפל פירות טרופיים.

הוראות

1
שלב את כל המרכיבים בסיר, מערבבים לאיחוד ורציף דרך הבישול עד שהמחית מבעבעת, בערך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
מניחים את המתלה באמצע התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס. אתה יכול גם להשתמש במחבת ג ' לירול.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בסיר תחתון כבד בינוני ממיסים את החמאה על אש גבוהה נזהרים לא להשחים את החמאה. לחמאה המומסת מוסיפים את הסוכר, סירופ התירס הבהיר והמלח ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הקשיו ומבשלים 3 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
4
יוצקים את הקשיו המצופה בסוכר על תבנית האפייה המרופדת. עם מרית עמיד בחום להפיץ את האגוזים בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
אופים 12 עד 15 דקות עד להזהבה. להשתמש חום עמיד מרית כדי לעורר את אגוזי חצי דרך האפייה כדי לעזור את אגוזי לפתח יפה אפילו זהב צבע.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מוציאים את התבנית מהתנור ומאפשרים לאגוזים להתקרר לחלוטין. לאחר שהתקרר, פרצו לאשכולות קטנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לקרם המאפה: מכיוון שצריך להוציא את קרם המאפה מהסיר מיד, הכינו קדימה והניחו קערה, מסננת רשת דקה או טחנת מזון, ומרית גומי עמידה בחום ליד הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
בקערה שנייה מקציפים יחד את הקמח עם 1 כוס סוכר. לאחר מכן, לטאטא את הביצים עד חלקה. התערובת תהיה עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
שלב את החלב, את כוס הסוכר שנותרה, את שעועית הווניל והמלח בסיר בינוני. מעל חום בינוני לבשל את תערובת החלב להיות בטוח מדי פעם לבחוש כדי למנוע חריכה ועור מ להרכיב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מסירים את התבנית מהאש כשהיא רק מתחילה להתבשל. תוך כדי הקצפה מתמדת, מוזגים לאט, בזרם דברים, כמחצית מהחלב לתערובת הסוכר, הקמח, הביצים. באותה שיטה לשפוך לאט ולהקציף, מחזירים את התערובת בקערה לסיר עם החלב שנותר. מחזירים את התבנית לכיריים ומבשלים על אש בינונית עד בינונית-נמוכה תוך הקצפה מתמדת אך לא נמרצת כדי להימנע משילוב אוויר בקרם המאפה. מבשלים את התערובת עד שהיא מסמיכה. מיד להסיר את המחבת מן התנור ברגע הבועה הראשונה שוברת את פני השטח של קרם מאפה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
ברגע שמסירים את קרם המאפה מהאש יוצקים את קרם המאפה החם למסננת או לטחנת המזון. להשתמש מרית כדי לגרד את פאן ולדחוף את מאפה קרם דרך מסננת, אם באמצעות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הניחו ניילון נצמד ישירות על פני הקרם כדי למנוע היווצרות עור. מקררים לפחות מספר שעות, או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
13
פורסים את העוגה לשניים אופקית, מברישים בסירופ פשוט או ליקר באיכות טובה.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
(מקרטון)(מקרטון)
14
מורחים את הריבה האהובה עליכם בין שכבות העוגה וחותכים בריבועים. יוצרים תערובת של חצי קרם מאפה וחצי קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרם מאפהקרם מאפה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
15
להרכבה, הניחו שכבות עוגה בתחתית צלחת זוטה.
16
שכבה עם מחית מנגו, אננס בגריל, קשיו מסוכרים ותערובת קרם המאפה/קצפת המשך שכבות עד שהקערה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרם מאפהקרם מאפה
מחית מנגומחית מנגו
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
קשיוקשיו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
מקשטים בקוקוס וקשיו מסוכרים יותר.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב