קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

טרייפל טרופי

טרייפל טרופי
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל טריפל טרופי. המתכון הזה מכסה 90% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 160 גרם חלבון, 445 גרם שומן, ובסך הכל של 9713 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסקוטית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 9 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו קורנפלור, מנגו, טבעות אננס בגריל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: טרייפל טרופי, שיכור, טרופי קצת, ו טרייפל פירות טרופיים.

הוראות

1
שלב את כל המרכיבים בסיר, מערבבים לאיחוד ורציף דרך הבישול עד שהמחית מבעבעת, בערך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
מניחים את המתלה באמצע התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס. אתה יכול גם להשתמש במחבת ג ' לירול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בסיר תחתון כבד בינוני ממיסים את החמאה על אש גבוהה נזהרים לא להשחים את החמאה. לחמאה המומסת מוסיפים את הסוכר, סירופ התירס הבהיר והמלח ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים את הקשיו ומבשלים 3 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
4
יוצקים את הקשיו המצופה בסוכר על תבנית האפייה המרופדת. עם מרית עמיד בחום להפיץ את האגוזים בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
אופים 12 עד 15 דקות עד להזהבה. להשתמש חום עמיד מרית כדי לעורר את אגוזי חצי דרך האפייה כדי לעזור את אגוזי לפתח יפה אפילו זהב צבע.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מוציאים את התבנית מהתנור ומאפשרים לאגוזים להתקרר לחלוטין. לאחר שהתקרר, פרצו לאשכולות קטנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לקרם המאפה: מכיוון שצריך להוציא את קרם המאפה מהסיר מיד, הכינו קדימה והניחו קערה, מסננת רשת דקה או טחנת מזון, ומרית גומי עמידה בחום ליד הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
בקערה שנייה מקציפים יחד את הקמח עם 1 כוס סוכר. לאחר מכן, לטאטא את הביצים עד חלקה. התערובת תהיה עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
שלב את החלב, את כוס הסוכר שנותרה, את שעועית הווניל והמלח בסיר בינוני. מעל חום בינוני לבשל את תערובת החלב להיות בטוח מדי פעם לבחוש כדי למנוע חריכה ועור מ להרכיב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
10
מסירים את התבנית מהאש כשהיא רק מתחילה להתבשל. תוך כדי הקצפה מתמדת, מוזגים לאט, בזרם דברים, כמחצית מהחלב לתערובת הסוכר, הקמח, הביצים. באותה שיטה לשפוך לאט ולהקציף, מחזירים את התערובת בקערה לסיר עם החלב שנותר. מחזירים את התבנית לכיריים ומבשלים על אש בינונית עד בינונית-נמוכה תוך הקצפה מתמדת אך לא נמרצת כדי להימנע משילוב אוויר בקרם המאפה. מבשלים את התערובת עד שהיא מסמיכה. מיד להסיר את המחבת מן התנור ברגע הבועה הראשונה שוברת את פני השטח של קרם מאפה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
ברגע שמסירים את קרם המאפה מהאש יוצקים את קרם המאפה החם למסננת או לטחנת המזון. להשתמש מרית כדי לגרד את פאן ולדחוף את מאפה קרם דרך מסננת, אם באמצעות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הניחו ניילון נצמד ישירות על פני הקרם כדי למנוע היווצרות עור. מקררים לפחות מספר שעות, או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
13
פורסים את העוגה לשניים אופקית, מברישים בסירופ פשוט או ליקר באיכות טובה.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
(מקרטון)(מקרטון)
14
מורחים את הריבה האהובה עליכם בין שכבות העוגה וחותכים בריבועים. יוצרים תערובת של חצי קרם מאפה וחצי קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרם מאפהקרם מאפה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
15
להרכבה, הניחו שכבות עוגה בתחתית צלחת זוטה.
16
שכבה עם מחית מנגו, אננס בגריל, קשיו מסוכרים ותערובת קרם המאפה/קצפת המשך שכבות עד שהקערה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרם מאפהקרם מאפה
מחית מנגומחית מנגו
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
קשיוקשיו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
17
מקשטים בקוקוס וקשיו מסוכרים יותר.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב