קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

טרילוגיית סלמון (חלק א'): סלמון אפוי תפוחי אדמה

טרילוגיית סלמון (חלק א'): סלמון אפוי תפוחי אדמה
טרילוגיית סלמון (חלק א'): סלמון אפוי תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 578 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה מובא לך על ידי Food.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה אדיר. נסו טרילוגיית סלמון (Part IIl): פסטת סלמון גראבד פריטטה, טרילוגיית סלמון (חלק ב'): סלמון Gravad, ו סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן (מתכונים דומים).

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.