טרין אדווה פריך פטל
המתכון פריך פטל אדווה טרין יכול להתבצע בערך 25 דקות.. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם קרם כפול סיר, פגזי מרנג, סוכר גלגלית זהב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 24%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טרין אדווה פריך פטל, עוגת Raspberry אדווה, ו עוגות Raspberry אדווה.
הוראות
מחית 150 גרם של פטל, לעבור דרך מסננת לתוך קערה, להשליך זרעים, ולהניח בצד. קו 1 ליטר כיכר פח עם סרט נצמדות.
להקציף ביצים וסוכר ברציפות מעל קערה של מים רותחים בקושי, עד הוכפל נפח ועבה (מקצף חשמלי הוא אידיאלי).
הסר קערה מחום. המשך לטאטא עד מגניב לחלוטין; התהליך כולו ייקח בערך 10 דקות.
להקציף את הקרם עד רק עבה. מקפלים את הביצה לערבב לתוך השמנת עד משולב לחלוטין, ואז לקפל את מרנג.
יוצקים את הפטל טהור על התערובת בזיגזג, ואז לשפוך בעדינות לתוך פח כיכר מצופה. להקפיא עבור מינימום 4 שעות ומגישים בפרוסות עם שאר פטל.