קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

טרנט עם פסטו, שעועית ותפוחי אדמה: פסטו ג'נובזה

טרנט עם פסטו, שעועית ותפוחי אדמה: פסטו ג'נובזה
טרנטה עם פסטו, שעועית, תפוחי אדמה: פסטו ג'נובזה הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1260 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם מלח ים, פסטה טרנט, שמן זית ליגורי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 86%, המנה הזו מעולה. נסו טרנט עם חלפה פסטו, טרנט עם פסטו חצילים ובזיליקום, ו פטוצין אל פסטו ג'נובזה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכנת הפסטו: במכתש אבן גדול מניחים את הצנוברים, הבזיליקום, השום והמלח וטוחנים בעזרת עלי עד שהוא יוצר עיסה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מזלפים פנימה את שמן הזית ומקציפים את התערובת כל הזמן בכף עץ. ניתן לקצוץ זאת גם במעבד מזון לפני הוספת השמן. ניתן לאחסן את הפסטו בצנצנות, ומעליהן שמן זית כתית מעולה, למשך מספר שבועות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
להכנת מנת הפסטה: הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה עד "אל דנטה" ומסננים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מוסיפים פסטה למחבת קרה יחד עם השעועית. זורקים עם פסטו, תפוחי אדמה אדומים ונותנים לפסטה החמה והשעועית לחמם את הפסטו ותפוחי האדמה. אין לחמם מחדש.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה אדוםתפוח אדמה אדום
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים עוד שמן זית כתית מעולה, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון