קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות92
מגזין

יום ראשון אחר הצהריים צלע חילוף איטי מבושל

יום ראשון אחר הצהריים צלע חילוף איטי מבושל
אם יש לכם סוכר חום, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . מתכונים דומים: יום ראשון אחר הצהריים צלע חילוף איטי מבושל, בשר יום ראשון ללילות השבוע זוהי חלופה של שני עד שישי לצלעות חלופיות, ו צלעות חילוף לבישול איטי.

הוראות

1
מניחים את הצלעות לתוך סיר גדול, ומכסים עם מים מלוחים קלות. מביאים את הצלעות לרתיחה, ומרתיחים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים את המים ומניחים את הצלעות בצד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3
מחממים את שמן הזית בסיר גדול, כבד או בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד שהשמן מנצנץ, ומחממים את הצלעות מכל הצדדים, כ -10 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
הסר את הצלעות, ויוצקים את מרק הבשר, קטשופ, סוכר חום, מיץ לימון, חומץ, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, פתיתי פלפל אדומים, תיבול פירות ים, בצל יבש, מוסקט, מלח ופלפל. מערבבים את החומרים עד הרוטב מומס כל פיסות חום של טעם מהחלק התחתון של המחבת. להביא את הרוטב לרתיחה על אש בינונית-נמוכה, ולהעביר את הצלעות בחזרה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כָּתֵףכָּתֵף
בצל יבשבצל יבש
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעיל את הצלעות ברוטב, לכסות את המחבת, ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר הוא רך מאוד ונופל מהעצמות, כ 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף