יום ראשון ארוחת ערב: Pierogies
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב יום ראשון: Pierogies. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 53 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צ'דר חד, בצל מטוגן בחמאת כף, מלח כשר ופלפל סדוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ארוחת ערב עוף ביום ראשון, יום ראשון ארוחת ערב: Jambalaya, ו יום ראשון ארוחת ערב: Kulebyaka (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח ומלח בקערה גדולה ולעשות באר במרכז.
מוסיפים מים, ביצה ושמן צמחי ומערבבים, ומשלבים לאט קמח עד לצורות בצק רכות. הפוך את הבצק הרך על משטח משוריין ללוש עד חלק וגמיש, כ 8 דקות. מכסים במגבת מטבח נקייה ולתת לנוח במשך 1 שעה.
כדי להפוך את המילוי: לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. מרתיחים במים מלוחים עד תפוחי אדמה רכים, על 10 דקות.
מסננים תפוחי אדמה ומניחים בקערה גדולה ומחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג, מוסיפים לאט גבינה מגוררת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
להרכיב pierogies: לחלק את הבצק לשניים, שומר את החצי השני מתחת למגבת מטבח. מחלקים את הבצק לחצי ל-24 חתיכות בגודל שווה.
גלגל כל חתיכה לתוך סיבוב על 1/8 אינץ ' עבה. קצוות רטובים של בצק ומניחים כפית מעוגלת של מילוי במרכז העגול. סגור את הבצק סביב מילוי יצירת קצוות איטום חצי עיגול עם אצבעות. חזור עם כל הבצק שנותר (ייתכן שיישאר מילוי).
מרתיחים סיר גדול של מים, ועובדים בקבוצות, מבשלים פירושקי עד שהם עולים לראש המים הרותחים.
מגישים עם כל או כל של קישוטים אופציונליים כמויות עצומות של בירה קרה.