ייעל את הטורט ההונגרי
. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו טורטה אגוז הונגרי, טורט אגוזי לוז הונגרי, ו טורט שוקולד-אגוז הונגרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 11x17 מחבת רול ג 'לי אינץ'.
מערבבים יחד את האגוזים, קינמון טחון, ו 3/4 כוס סוכר בקערה בינונית ומניחים בצד.
בקערה קטנה, להמיס את השמרים ו 1 כפית סוכר במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות. בקערה גדולה, מערבבים יחד את תערובת השמרים, חלמונים, שמנת חמוצה וחמאה. מערבבים בהדרגה את הקמח עד שהבצק הופך נוקשה מדי כדי להשתמש בכפית. השתמש ביד שלך כדי ללוש את הבצק בקערה עד שהוא הופך חלק, על 5 דקות. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים, יוצרים כדורים, מכסים ומניחים בצד לנוח כ -15 דקות.
לגלגל את אחד הכדורים של בצק בין 2 גיליונות של נייר שעווה כדי להתאים את המחבת.
מניחים את הבצק בתחתית תבנית האפייה מוכנה ומתפשטים עם 3/4 של תערובת האגוז.
מגלגלים עוד כדור בצק באותו אופן, מניחים את זה על שכבת האגוז במחבת ומפיצים את משמש משמר באופן שווה על הבצק.
מגלגלים את הכדור השלישי באותו אופן ומניחים על גבי שכבת הריבות.
מניחים את הטורט בתנור שחומם מראש ולהגדיר את הטיימר במשך 40 דקות. כאשר הטיימר יוצא, החלק העליון של הטורט צריך להיות חום זהוב, אם לא אז לחכות כמה דקות.
מניחים את החלבונים לתוך זכוכית נקייה או קערת מתכת. מקציפים את החלבונים ביצה לפסגות רכות, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה 2/3 כוס סוכר תוך להכות את חלבוני הביצה כדי פסגות נוקשות.
מורחים את המרנג באופן שווה על החלק העליון של הטורט ומפזרים את תערובת האגוזים הנותרת.
אופים את הטורט מכוסה המקצפת למשך 15 דקות נוספות. לקרר את הטורט במחבת להגדיר על מתלה תיל. חתוך את הקצוות למצגת נקייה יותר.