קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

ייעל את הטורט ההונגרי

ייעל את הטורט ההונגרי
. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו טורטה אגוז הונגרי, טורט אגוזי לוז הונגרי, ו טורט שוקולד-אגוז הונגרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 11x17 מחבת רול ג 'לי אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים יחד את האגוזים, קינמון טחון, ו 3/4 כוס סוכר בקערה בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה קטנה, להמיס את השמרים ו 1 כפית סוכר במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות. בקערה גדולה, מערבבים יחד את תערובת השמרים, חלמונים, שמנת חמוצה וחמאה. מערבבים בהדרגה את הקמח עד שהבצק הופך נוקשה מדי כדי להשתמש בכפית. השתמש ביד שלך כדי ללוש את הבצק בקערה עד שהוא הופך חלק, על 5 דקות. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים, יוצרים כדורים, מכסים ומניחים בצד לנוח כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לגלגל את אחד הכדורים של בצק בין 2 גיליונות של נייר שעווה כדי להתאים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים את הבצק בתחתית תבנית האפייה מוכנה ומתפשטים עם 3/4 של תערובת האגוז.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מגלגלים עוד כדור בצק באותו אופן, מניחים את זה על שכבת האגוז במחבת ומפיצים את משמש משמר באופן שווה על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגלגלים את הכדור השלישי באותו אופן ומניחים על גבי שכבת הריבות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים את הטורט בתנור שחומם מראש ולהגדיר את הטיימר במשך 40 דקות. כאשר הטיימר יוצא, החלק העליון של הטורט צריך להיות חום זהוב, אם לא אז לחכות כמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מניחים את החלבונים לתוך זכוכית נקייה או קערת מתכת. מקציפים את החלבונים ביצה לפסגות רכות, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה 2/3 כוס סוכר תוך להכות את חלבוני הביצה כדי פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מורחים את המרנג באופן שווה על החלק העליון של הטורט ומפזרים את תערובת האגוזים הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
אופים את הטורט מכוסה המקצפת למשך 15 דקות נוספות. לקרר את הטורט במחבת להגדיר על מתלה תיל. חתוך את הקצוות למצגת נקייה יותר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מגישים בטמפרטורת החדר.