יכול-יכול עוף
יכול-יכול עוף לוקח סביב 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 24 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 306 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חרדל טחון, פלפל קאיין, אבקת שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 27%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל, ו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים. בעזרת האצבעות, שחרר בזהירות את העור מעוף;לשפשף תערובת תבלינים מתחת לעור ומעל. תוחבים כנפיים מתחת לעוף. מקררים במשך שעה 1.
הכן גריל לצלייה עקיפה. מכסים לחלוטין את כל הצדדים של 8 או 9 אינץ'. תבנית אפייה עם נייר כסף.
מניחים מתלה עוף לפחית בירה בתבנית.
הסר מחצית מהבירה מהפחית; שמור לשימוש אחר. באמצעות פותחן יכול, לעשות חורים גדולים נוספים בחלק העליון של יכול.
מניחים עוף אנכית על מתלה.
מניחים מחבת על מתלה גריל. גריל, מכוסה, על אש בינונית עקיפה למשך 1-1 / 4 עד 1-1 / 2 שעות או עד שמדחום המוחדר לירך קורא 180 פק.
הסר מחבת מהגריל; עוף אוהל עם נייר כסף.
תן לעמוד 10 דקות. מוציאים בזהירות עוף מהמתלה.