לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו את Heirloom Tomato Chow. מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני מגיש 6 ומחירו 1.96 $ למנה . מנה אחת מכילה 212 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 יגידו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם סוכר, כורכום, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון ספונקולרי של 64% , המנה הזו מוצקה. ערימות עגבניות חצילים ועגבניות בגריל עם קוליס בזיליקום ועגבניות , סלט עגבניות, פלפל ומלפפונים טריים בגינה , ורוטב עגבניות בזיליקום ושמן זית על פסטה דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מערבבים חומץ, סוכר, חרדל יבש, כורכום, זרעי חרדל, זרעי סלרי, פלפל קאיין וג'ינג'ר בסיר גדול ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 עד 10 דקות כדי לחלץ את טעמי התבלינים. לאחר שהנוזל רותח ומהביל מוסיפים עגבניות ובצל. מערבבים בעדינות לשילוב. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 20 עד 25 דקות. מכבים את האש ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
לתיבול בשר
זרעי סלרי
אבקת חרדל
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
כורכום
קפה מבושל חזק וחם
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1-1/2 כוסות חרדל מוכן
1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת