ירך חזיר במרינדה אסייתית עם בטטות חניכיים ותפוחים עם חמישה תבלינים
ירך חזיר במרינדה אסייתית עם בטטות חניכיים ותפוחים עם חמישה תבלינים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1671 קלוריות, 108 גרם חלבון, ו 103 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 55% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח, כוכב אניס, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתפוחי סבתא סמית ' אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוח קל פריך עם גרנולה חמאת בוטנים + סוג גרנולה בגידה כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הציון הזה מוצק. נסו ירך חזיר אפוי עם בטטות, חזיר עם תפוחים ותפוחי אדמה מתוקים, ו צלי חזיר עם תפוחים ובטטות (מתכונים דומים).
הוראות
1
יום אחד מראש, שלבו את המים, המלח, הסוכר, רוטב הסויה, גרגרי הפלפל, הג ' ינג ' ר, האניס ועלי הדפנה בתבנית אפייה עמוקה גדולה מספיק כדי להחזיק את החזיר ובחשו לערבוב.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה, מוסיפים את השמן ומערבלים כדי לכסות את תחתית התבנית. כשהשמן מנצנץ מוסיפים את החזיר ומשחימים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים את החזיר לתבנית צלייה וצולים רק עד שהחזיר חם למרכז (בערך 125 מעלות צלזיוס טמפרטורה פנימית), 25 עד 30 דקות. פנים החזיר יישאר ורוד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6
הניחו לחזיר לנוח 10 דקות וחתכו לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'. מחלקים את הבטטות המחודדות בין 4 צלחות, מקיפים את החזיר ומוסיפים את תפוחי חמשת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
מקשטים בעירית, מזלפים את שמן הצ ' ילה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
8
מחממים סיר קטן על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מוסיפים 1 כף מהחמאה ומערבלים לציפוי תחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את השום והג ' ינג ' ר ומקפיצים תוך ערבוב מדי פעם עד שהשום שחום, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
מוסיפים את השמנת ומפחיתים בשליש על אש נמוכה, כ -10 דקות. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
12
בינתיים, שלבו את הבטטות בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות אותן לחלוטין. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים עד שניתן לנקב אותם בקלות בעזרת קצה הסכין, 20 עד 30 דקות.
מוסיפים את השמן ומערבלים לציפוי תחתית התבנית. כשהשמן מנצנץ מוסיפים את הבצל ומקפיצים תוך ערבוב עד להשחמה בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את אבקת חמשת התבלינים, הסוכר החום, התפוחים והמיץ. מערבבים, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -12 דקות. התפוחים צריכים לשמור על צורתם וקצת נוזלים צריכים להישאר בתבנית; אל תבשלו יתר על המידה. מערבבים פנימה את החמאה ומתקנים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כָּתֵף
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מגישים חם.
5
לשמן הצ 'ילה: במחבת בינונית, שלבו את אבקת הצ' ילי, הכמון והמלח, וחממו על אש בינונית רק עד שהתערובת מתחילה לעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שמן צ ' ילי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מקציפים בשמן ומוציאים מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
אפשר שמן צ ' ילה להתקרר, להעביר אותו צנצנת זכוכית, ולתת לעמוד לילה. כיסוי ושימוש או חנות. השמן ייפרד מהמוצקים; השתמש בשמן האדום בלבד.