צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? חזיר ושעועית ועוד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 400 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-30 דקות. 399 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סופר שעועית בצפון, סלרי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. . מתכונים דומים: תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה.
הוראות
1
מניחים את השעועית לתוך מיכל גדול לכסות עם כמה סנטימטרים של מים קרים; לתת לעמוד 8 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2
לנקז ולשטוף לפני השימוש.
3
מערבבים את השעועית הספוגה, 4 כוסות מים, סלרי, בצל, עלי דפנה, כמון, אבקת שום ופטרוזיליה לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
צרור סלרי, פרוס (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
¼ כפית אורגנו
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
ממיסים את החמאה עם שמן הזית במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את הכרישה בתערובת החמאה עד למכרז והחתיכות הקטנות מתחילות לחום, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
1/4 פאונד פטריות מורל
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
5
תעביר את הכרישה לבישול האיטי. באותו מחבת, לבשל ולערבב את החזיר עד הקצוות מתחילים חום; מערבבים לתוך המרק.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
קרוטונים, לקישוט
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
אגוז מוסקט טחון או
6
מניחים את הבייקון למחבת החמה, ומטגנים במחבת עד הבייקון הוא פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
7
חותכים את הבייקון לחתיכות בגודל ביס ומערבבים לתוך המרק.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
קרוטונים, לקישוט
8
יוצקים את המניה עוף למחבת החמה, ומערבבים לפזר כל חתיכות טעם חום מן המחבת; לשפוך את ציר העוף לתוך המרק. מתבלים במלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
1 ט אבקת פלפל לבן
קרוטונים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
9
הגדר את התנור כדי נמוך לבשל את המרק עד השעועית הם מאוד רך, 6 עד 8 שעות. בערך מועכים חצי שעועית עם מחית תפוחי אדמה כדי לעבות את המרק.