ירך חזיר צלויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר צלוי מותן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 442 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חומץ יין, רוטב סויה, ירך חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו ירך חזיר צלויה, ירך חזיר צלוי אסייתי, ו בשר חזיר צלוי בזיגוג הדר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים את הקטשופ עם רוטב הסויה, דבש, חומץ וחרדל עד בשילוב.
במחבת גדולה וחסינה, לחמם את השמן עד מנצנץ. מתבלים את בשר החזיר עם מלח ופלפל וצורבים אותו במחבת מעל חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 6 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את החזיר במשך 30 דקות. למרוח את החזיר עם חלק רוטב ברביקיו צלוי במשך כ -10 עד 15 דקות יותר, או עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס במרכז הקופות 14
להעביר את ירך החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מוסיף את רוטב ברביקיו הנותר למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, מגרד את כל חתיכות משחימים, עד שהרוטב הוא קרמל מעט, 5 עד 6 דקות. חותכים דק את החזיר ומגישים לצד רוטב ברביקיו חם.