קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות62
מגזין

ירכי עוף פריכות וסלט לחם חם

ירכי עוף פריכות וסלט לחם חם
אם יש לכם ארוגולה, מלח ופלפל כשרים, חומץ יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 97% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סלט לחם שאור חם עם עוף, ירכיים עוף פריכות, ו ירכיים פריכות מטוגנות.

הוראות

1
עבור העוף, מחממים תנור ל 246°. לטפוח העוף יבש לחלוטין מתבלים בנדיבות עם מלח pepper.In ברזל יצוק גדול או מחבת כבדה, מחממים את השמן על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים עוף למחבת, העור בצד למטה, ומבשלים 2 דקות. להפחית את החום בינוני גבוה ולהמשיך לבשל את העוף עד השומן הוא שניתנו ואת העור הוא פריך וזהוב חום, כ 12 דקות.הזז את המחבת לתנור ובשל את העוף, עדיין העור בצד למטה, במשך 13 דקות. הפוך את העוף והמשיך לבשל במשך 5 דקות נוספות, עד העוף מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הסר את העוף מהתנור לקערה נפרדת ולאפשר לנוח לפחות 5 דקות, הזמנת כל מיצי שאריות להוסיף לסלט הלחם. השאר את התנור על 246°. בעוד העוף נח, להתחיל להכין את סלט הלחם. בקערה גדולה, לזרוק את חתיכות הלחם עם חמאה מומסת עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מורחים את הלחם על תבנית אפייה ואופים עד קלוי קלוי, כ 8 דקות. (לחם יכול גם להיות קלוי מראש וחימם מחדש במשך 5 דקות בתנור חם ממש לפני ההגשה.) באותה קערה גדולה המשמשת ללחם, להקציף את חומץ היין האדום, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם. להחזיר את הלחם החם, קלוי לקערה ולזרוק עם ויניגרט עד בשילוב לחלוטין.הגדר את המחבת המשמשת לצלות את העוף(עם טפטוף מחבת שומן עוף טעים!) over low heat. מערבבים עוד כמה כפות של חומץ יין אדום, אם תרצה, כדי לוודא לגרד כל פיסות זהב מהחלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שומן עוףשומן עוף
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להעביר את טפטוף חם למכולה pourable.
6
מוסיפים כמה כפות של טפטוף מחבת חם, צנוברים, ארוגולה לקערה עם חתיכות לחם, בעדינות לזרוק לשלב. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים עוד טיפות מחבת אם תרצו, ומתאימים כל טעם לפי הטעם. (אני משתמש בכל טפטוף המחבת כי אני אוהב סלט הלחם שלי לעיס ועשיר, ואני מוסיף קצת יותר חומץ, כמו גם, כי אני אוהב הרבה טאנג.) מסדרים את סלט הלחם על מגש גדול. לקנן את הירכיים עוף, או עזב שלם או מגורר, על גבי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי