קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות62
מגזין

ירכי עוף פריכות וסלט לחם חם

ירכי עוף פריכות וסלט לחם חם
אם יש לכם ארוגולה, מלח ופלפל כשרים, חומץ יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 97% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סלט לחם שאור חם עם עוף, ירכיים עוף פריכות, ו ירכיים פריכות מטוגנות.

הוראות

1
עבור העוף, מחממים תנור ל 246°. לטפוח העוף יבש לחלוטין מתבלים בנדיבות עם מלח pepper.In ברזל יצוק גדול או מחבת כבדה, מחממים את השמן על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מוסיפים עוף למחבת, העור בצד למטה, ומבשלים 2 דקות. להפחית את החום בינוני גבוה ולהמשיך לבשל את העוף עד השומן הוא שניתנו ואת העור הוא פריך וזהוב חום, כ 12 דקות.הזז את המחבת לתנור ובשל את העוף, עדיין העור בצד למטה, במשך 13 דקות. הפוך את העוף והמשיך לבשל במשך 5 דקות נוספות, עד העוף מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
הסר את העוף מהתנור לקערה נפרדת ולאפשר לנוח לפחות 5 דקות, הזמנת כל מיצי שאריות להוסיף לסלט הלחם. השאר את התנור על 246°. בעוד העוף נח, להתחיל להכין את סלט הלחם. בקערה גדולה, לזרוק את חתיכות הלחם עם חמאה מומסת עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
מורחים את הלחם על תבנית אפייה ואופים עד קלוי קלוי, כ 8 דקות. (לחם יכול גם להיות קלוי מראש וחימם מחדש במשך 5 דקות בתנור חם ממש לפני ההגשה.) באותה קערה גדולה המשמשת ללחם, להקציף את חומץ היין האדום, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם. להחזיר את הלחם החם, קלוי לקערה ולזרוק עם ויניגרט עד בשילוב לחלוטין.הגדר את המחבת המשמשת לצלות את העוף(עם טפטוף מחבת שומן עוף טעים!) over low heat. מערבבים עוד כמה כפות של חומץ יין אדום, אם תרצה, כדי לוודא לגרד כל פיסות זהב מהחלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שומן עוףשומן עוף
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
להעביר את טפטוף חם למכולה pourable.
6
מוסיפים כמה כפות של טפטוף מחבת חם, צנוברים, ארוגולה לקערה עם חתיכות לחם, בעדינות לזרוק לשלב. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים עוד טיפות מחבת אם תרצו, ומתאימים כל טעם לפי הטעם. (אני משתמש בכל טפטוף המחבת כי אני אוהב סלט הלחם שלי לעיס ועשיר, ואני מוסיף קצת יותר חומץ, כמו גם, כי אני אוהב הרבה טאנג.) מסדרים את סלט הלחם על מגש גדול. לקנן את הירכיים עוף, או עזב שלם או מגורר, על גבי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'