ירקות במרינדה בגריל עם מוצרלה טרייה
ירקות במרינדה בגריל עם מוצרלה טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 8 . מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 554 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו שיני שום, שמן זית, גבינת מוצרלה עמוסה במים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עטיפות מוצרלה טריות במרינדה של הרב, עטיפות מוצרלה טריות במרינדה של הרב, ו Mozzarellan טרי וסלט תות במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
כפית 6 כפות שמן לתוך כל אחד 3 קערות קטנות.
מוסיפים מנטה קצוצה לקערה הראשונה.
מוסיפים בזיליקום וחצי שום לקערה השנייה, ומוסיפים פלפל אדום מרוסק יבש ושום שנותר לקערה שלישית. מתבלים כל שמן במלח ופלפל.
שלב קישואים ו 2 כפות מרינדה מנטה בקערה בינונית; לזרוק למעיל.
מערבבים חצילים ו 2 כפות מרינדה בזיליקום בקערה אחרת; לזרוק למעיל.
שלב פלפלים ו 2 כפות מרינדה כתוש פלפל בקערה השלישית; לזרוק מעיל. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר, משליך מדי פעם.)
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). ירקות גריל עד רק חרוך ומכרז, מפנה מדי פעם, על 5 דקות. מסדרים ירקות על מגש; מפזרים מלח ופלפל.
טפטוף לכל אחד עם המרינדה שלו. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מוסיפים גבינה למגש ומגישים.