ירקות ללא גלוטן וקשה עם ויניגרט בלסמי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סקווש חורף צלוי, סלט חמוציות ושקדים עם ויניגרט לימון בלסמי (טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה), כתום ג'ינג'ר טמפה וסלט אורז חום עם ויניגרט בלסמי כתום (טבעוני, ללא גלוטן אם טמפה ללא גלוטן משמש), ו כבש ללא גלוטן עם כוסמת (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 8 אינץ', מחממים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להוסיף קאשה; לבשל מעל חום בינוני-גבוה 7 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
קאשה
3
ניקוז במידת צורך.
4
בקערה גדולה, לערבבקשה ומרכיבים סלט הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קאשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
במיכל מכוסה היטב, לנער את כל המרכיבים ויניגרט עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
סוכר אדום גס
6
יוצקים ויניגרט על תערובת כוסמת; לזרוק. כיסוי; מקררים 1 עד 2 שעות כדי למזג טעמים.