ירקות מעורבים ומרק נקניק עם כופתאות קמח תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מעורב ירקות ומרק נקניק עם כופתאות קמח תירס. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 661 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב פלפל, חלב, עלי מפרץ טורקיים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו רוטב איטי ומרק תרד עם כופתאות קמח תירס, לפת ירקות עם כופתאות קמח תירס, ו ירקות מבושלים עם כופתאות קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
קו מעוטר גיליון אפייה עם לעטוף פלסטיק.
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית. מערבבים בחלב וחמאה, ואז בצלים ירוקים.
בואו לעמוד לפחות 1 שעה עד 2 שעות. באמצעות ידיים רטובות, תערובת צורה, 1 כף בכל פעם, לתוך 18 כופתאות, סידור על גיליון. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, שום, עלי דפנה וקורנית. לטגן עד בצל הוא רך, על 5 דקות.
להוסיף נקניק; לטגן עד שומן הופך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים מרק, עגבניות עם מיץ, רוטב חם, וכלמשבצת; להביא לרתוח, ערבוב מדי פעם. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר. חזור לרתיחה לפני שתמשיך.
מוסיפים ירקות למרק רותח. ירקות לבשל חשפו 10 דקות, ערבוב מדי פעם. טיפה בכופתאות. כיסוי; להפחית את החום לנמוך. מבשלים עד כופתאות רכות מבושל דרך, 20 עד 25 דקות. מרק העונה עם מלח ופלפל. מרק מצקת וכופתאות לתוך קערה.