ירקות קלויים
. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם מלח ופלפל, דלעת סקווש, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מעולה. נסו Rootin' Tootin ' שורשים קלויים - ירקות שורש קלוי בנייר, פארו עם ירקות קלויים ומתכון רוטב עגבניות קלוי, ו ירקות צלויים עם חומוס פלפל קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 475 מעלות F (245 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב את הדלעת, פלפלים אדומים, בטטה, תפוחי אדמה זהב יוקון. להפריד את מגורי הבצל האדומים לחתיכות, ולהוסיף אותם לתערובת.
בקערה קטנה, מערבבים יחד טימין, רוזמרין, שמן זית, חומץ, מלח ופלפל. לזרוק עם ירקות עד שהם מצופים.
מורחים באופן שווה על מחבת קלייה גדולה.
צלוי במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, ערבוב כל 10 דקות, או עד ירקות מבושלים דרך ושחמה.