קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות13
ציון בריאות90
מגזין

כדורי אגוז פטריות עדשים עם רוטב חמוציות-אגס

כדורי אגוז פטריות עדשים עם רוטב חמוציות-אגס
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 13 . מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, שיני שום, חצאי אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו רוטב חמוציות אגס, ברנדי ואגוזי מלך, קרם של מרק פטריות עם עדשים אגוז פטה crostini, ו Pilaf אורז אגוז חמוציות אגס (מתכונים דומים).

הוראות

1
הוסף עדשים לסיר בינוני יחד עם 2 ו 1/4 כוסות מים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום בינוני. מבשלים במשך כ 20 דקות, חשוף, הוספת מים יותר אם העדשים להתייבש. לאחר העדשים מכרז מזלג, להסיר מחום מחית עם מחית תפוחי אדמה עד שזה משחה גסה עם כמה חתיכות עדשים עדיין שלם. תניח בצד.בינתיים, מחממים את התנור ל 163°. טוסט אגוזי מלך קצוצים במשך 9-12 דקות, עד מוזהב קל וריחני. לאחר קלייה, להגדיל טמפ תנור כדי350.In מחבת גדולה מאוד או ווק, מוסיפים את השמן יחד עם פטריות קצוצות דק ושום. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עדשיםעדשים
שום גויה®שום גויה®
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
לטגן מעל חום בינוני גבוה במשך כ 7-9 דקות, עד שרוב המים מתבשלים. עכשיו תוסיף את הכרוב, אגוזי מלך קלויים, חמוציות, עשבי תיבול, וחומץ שרי. מערבבים עד בשילוב ולהמשיך לבשל עוד כמה דקות עד כרוב הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כרובכרוב
3
הסר מהחום ומערבבים את העדשים פירה כאשר ready.In קערה קטנה, לטאטא יחד פשתן הקרקע ומים. מערבבים במשך 10 שניות ולאחר מכן מיד לשפוך לתוך תערובת המחבת. מערבבים לשלב. עכשיו מערבבים בקמח שיבולת שועל 1/2 כוס עד בשילוב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. התערובת צריכה להיות לחה ודביקה למדי. אם זה הרבה יותר מדי דביק, להוסיף קצת יותר קמח שיבולת שועל. אם זה יבש, להוסיף עוד כף מים.קו גיליון אפייה עם נייר קלף. צורה תערובת עדשים לתוך כדורים לארוז בחוזקה עם הידיים כך שהם מחזיקים יחד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קמח שיבולת שועלקמח שיבולת שועל
עדשיםעדשים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
זרעי פשתןזרעי פשתן
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים על תבנית אפייה אינץ ' בערך בנפרד. חזור על השאר. אם התערובת חמה מדי כדי להתמודד, לתת לו להתקרר קצת הראשון ולאחר מכן להמשיך.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים את כדורי עדשים ב 177° במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מוסיפים את החמוציות, האגס וסירופ המייפל לסיר בינוני. מביאים לרתיחה נמוכה מעל חום גבוה ולאחר מכן להפחית את החום בינוני. מבשלים, חשוף, במשך 10-20 דקות עד מעובה. השתמש מחית תפוחי אדמה למעוך את האגס.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת