כדורי פופקורן
גשו לסופר וקנו מים, חומץ, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פופקורן כדור: כדורי פופקורן אגוז מייפל, כדורי פופקורן, ו כדורי פופקורן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב סוכר, מים, סירופ, חומץ, ומלח. מבשלים מעל חום גבוה עד התערובת מגיעה 255 מעלות F (שלב כדור קשה) על מדחום ממתקים. מערבבים וניל.
יוצקים מעל תירס צץ, זורק בעדינות למעיל. כאשר התערובת היא מגניבה מספיק כדי להתמודד, לחץ פופקורן לתוך כדורי 3 אינץ ' עם ידיים משומן קלות. מגניב לגמרי על נייר שעווה.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
פופקורן עובד ממש טוב עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. אתה יכול לנסות Markus הובר Sparkling rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Markus הובר רוז נוצץ]()
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.