קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כדורי תפוחי אדמה

כדורי תפוחי אדמה
אם יש לכם בייקון, אפיית תפוחי אדמה, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. . וזה די גרוע. נסו כדורי פרמזן תפוחי אדמה, כדורי פרמזן תפוחי אדמה, ו כדורי תפוחי אדמה מערביים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
ניקוז, ומגניב.
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה. מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
תנורתנור
4
ניקוז, מגניב, וקרמבל.
5
חותכים את תפוחי האדמה לתוך 1/4 סיבובים אינץ', ולסדר אותם בשכבה אחת על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מפזרים כמה פירורי בייקון על כל סיבוב, ואז למעלה עם קצת גבינת צ ' דר גרוסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
בייקוןבייקון
7
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד גבינה מותכת משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור