את המתכון ניתן להכין כוסות פלפל ממולאות רב גרגירים תוך כ-55 דקות . מנה אחת מכילה 198 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. למתכון הזה של Taste of Home יש 1 אוהד. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, פתיתי פלפל, בורגול ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 60% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו כוסות פלפל ירוק ממולאות , כוסות פלפל ממולאות טאקו , ופנקייק רב-גרגירי ממולאות PB&J .
הוראות
1
חותכים פלפלים לשניים לאורכם; להסיר גבעולים וזרעים. בקומקום גדול מבשלים פלפלים במים רותחים במשך 3-5 דקות. לשטוף במים קרים ולנקז; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
בסיר גדול מבשלים את ההודו, הבצל והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה 2 כוסות רוטב ספגטי, תירס, דומדמניות, יין או מרק, שעורה, בורגול, עדשים, סוכר חום ותבלינים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה במשך 10-15 דקות או עד שהם מתחממים. כף גדושה 1/2 כוס לתוך כל כוס פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
למרקם חלק וניתן למריחה
דומדמניות
עדשים
שעורה
בורגול
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
מים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מניחים ב-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. מעל כל פלפל רוטב ספגטי שנותר; מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
רוטב פסטה
טרגון אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהפלפלים רכים והמלית מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)