והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 80 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שיני שום, עלי כוסברה, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Maultaschensuppe (כופתאות במרק), כופתאות עוף במרק צ'ייב, ו מרק מיסו עם כופתאות שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, מערבבים את הלבן ביצה עם רוטב סויה, בצל ירוק, זנגביל, שמן צמחי, שמן שומשום, עמילן תירס, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף את כל אבל 3 של הצדפות ואת התהליך כדי להדביק גס. לגרד את הדבק לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים את הצדפות שנותרו לקוביות 1/2 אינץ ' ולקפל אותם לתוך הדבק. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
4
בסיר גדול, לשלב את המרק עם גרידת לימון, שום, רוטב סויה, זנגביל וקורט כל אחד מלח ופלפל. כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מהחום וזרוק את גרידת הלימון ושום.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את אפונה שלג וכרוב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
7
זרוק כפות scant של הדבק צדפות לתוך המרק, ואז לכסות ומבשלים על אש נמוכה עד הכופתאות מבושלים רק דרך, על 2 דקות. מצקת לקערות, למעלה עם הקישוטים ומגישים.
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.