כיכר השמיר הקוטג'
הקוטג'עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. לך לחנות ותביא מים, גבינת קוטג'קטנה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה לא כל כך מצוין. נסו כיכר השמיר הקוטג', קציץ גבינת קוטג'שמיר, ו קוטג'זרע ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים 1 כוס הקמח, הסוכר, 1 כף זרעי שמיר, 1 כף בצל, מלח ושמרים. בסיר 1 ליטר, מים חמים, גבינת קוטג ' וחמאה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חם מאוד (120°F עד 54°); מערבבים לתוך תערובת קמח עד מעורבב. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות; מגלגלים בעדינות בקמח למעיל. ללוש על 8 דקות או עד חלקה קפיץ. גריז קערה גדולה עם ספריי קיצור או בישול.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים; בואו לעלות במקום חם על 1 שעה או עד הבצק הוכפל בגודל. (אם באמצעות שמרים פועלים מהר, לא נותנים לעלות 1 שעה; לכסות ולתת לנוח על משטח מקומח 10 דקות.)
גריז גיליון עוגיות גדול עם ספריי קיצור או בישול. בצורת בצק לתוך כיכר סגלגל, על 12 אינץ 'ארוך ו 4 אינץ' רחב, מתחדד שני הקצוות מעט.
מניחים על גיליון עוגיות. כיסוי; תן לעלות במקום חם 30 עד 45 דקות או עד כפול.
מברשת מים על הבצק; מפזרים 1 כפית בצל ו 1 כפית זרע שמיר. לעשות חתך ארוך, 1/4 אינץ עמוק, למטה במרכז כיכר עם סכין חדה.
אופים 10 דקות, ריסוס 3 פעמים נפרדות עם מים (בקבוק שימוש עם תרסיס דק).
אופים 15 עד 20 דקות יותר או עד כיכר הוא חום זהוב נשמע חלול כאשר טפח.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור; מגניב.