תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כנפי עוף עם סלסה ורדה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 437 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך רוזמרין, פלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-13 דקות. נסו אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס, עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, ו סלסה ורדה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הכן את המלח: בסיר מרק גדול, להביא 8 כוסות מים לרתיחה.
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
שום גויה®
4
בואו להתקרר 30 דקות, ולאחר מכן להעביר לסיר גדול או חזה קרח מרופד בשקית אשפה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הוסף עוד 8 כוסות מים, ולאחר מכן להוסיף את הכנפיים ולסובב את התיק סגור. מקררים למשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
6
מערבבים את כל החומרים לשפשף בשקית פלסטיק resealable גדול.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
7
לנקז את הכנפיים. לשטוף מתחת למים קרים, לטפוח יבש מאוד ולשים בשקית עם לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מערבבים למעייל באופן שווה. אטמו את השקית ותכניסו למקרר עד שיהיה מוכן לבשל. (אתה יכול לעשות את זה יום קדימה.)
9
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
הסר את הכנפיים מהתיק והנח בשכבה אחת על מחבת מרופדת בנייר כסף משומנת קלות. לצלות במשך 8 דקות, ואז להסתובב ולבשל במשך 5 עד 8 דקות נוספות, או עד פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
בינתיים, לשלב את כל החומרים לסלסה, למעט שמן זית, במעבד מזון, באמצעות מלח לפי הטעם. מוסיפים לאט את השמן ואת מחית עד חלקה.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.