כנפי עוף פריכות
המתכון כנפי עוף פריכות ניתן להכין תוך שעה ו-30 דקות בערך . מנה אחת מכילה 483 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -30 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 225 אוכלים וטבחים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה עובד היטב בתור אכילה זולה למדי. אם יש לכם חלב חמאה, קרקרים מלוחים, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 60% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: כנפיים פריכות מתוקות דביקות חריפות , עוף מטוגן קריספי חמאה עם עשבי תיבול , ועוף מטוגן קריספי חמאה .
הוראות
טורפים את הביצים והחמאה יחד בקערת ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים פנימה את כנפי העוף, מכסים ומקררים 30 דקות.
מערבבים את הקמח והקרקרים המרוסקים עם הפלפל, התימין, פלפל הקאיין, המלח ואבקת השום בקערת ערבוב גדולה.
מחממים שמן במטגן עמוק או בסיר גדול ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
מוציאים את כנפי העוף ממרינדת החלב, וזורקים את יתרת המרינדה. הניחו לעודפי החמאה לטפטף מהכנפיים, ולאחר מכן דחסו לתוך פירורי הלחם כדי לצפות.
מבשלים בקבוצות בטיגון העמוק שחומם מראש עד שהלחם מזהיב מבחוץ, וכנפי העוף כבר לא ורודות בעצם, כ-10 דקות לכל מנה.
מסננים על צלחת מרופדת בנייר סופג, ומתבלים לפי הטעם במלח לפני ההגשה.