הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בריא וטעים: פריטטה עם פטריות, בייקון ופרמזן, מיני כרובית טארטים עם קרום תפוחי אדמה Gruyere ו בייקון פרמזן פירור ציפוי, ו מרק כרובית שמנת עם פירורי כרובית פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת nonstick 10 אינץ', לבשל את הבייקון עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר.
3
תשפוך את כל השומן. בקערה גדולה, להכות את הביצים עם שמנת, פרמזן, פטרוזיליה, ופלפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
פטרוזיליה
פלפל
קרם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים את הבייקון המקורר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
5
באותו מחבת, מחממים את השמן עם החמאה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הכרובית והמלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהכרובית מוזהבת וכמעט מוכנה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
מלח
7
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום
8
יוצקים את תערובת הביצים ולהפחית את החום לנמוך. קוק, מכוסה, עד החלק התחתון של פריטטה הוא חום זהוב ואת החלק העליון הוא כמעט להגדיר, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
9
תחמם את המטגן. לטגן את פריטטה 6 אינץ ' מהחום, אם אפשר, עד הביצים נקבעים ומתחילים חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
תרימי את קצה הפריטטה עם מרית ותחליקי את הפריטטה על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
מרית
11
חתוך אותו לחתיכות.
12
מבחן במטבח עצה: אם הידית של המחבת שלך הוא לא חסין אש אתה יכול לעשות את זה כל כך. להגן עליו מפני החום של broiler על ידי עטיפה אותו עם ארבע שכבות של רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
13
המלצת יין: גבינה וביצים הן עובדות היטב עם יין אדום; עושרן מקהה את הטנין של היין, תוך הדגשת פריו. קיאנטי פשוט או קיאנטי קלאסיקו יהיה מענג.