קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות63
מגזין

כרובית בלסמית צלויה

כרובית בלסמית צלויה
אם יש לכם חומץ בלסמי, כרובית, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 84%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרובית קלויה בלסמית ופרמזן, כרובית בלסמית צלויה עם שום ושמן זית, ו בטטות בלסמיות קלויות, כרובית ובצל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום
2
מערבבים את שמן הזית, חומץ בלסמי, מלח ושום יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הכרובית וזורקים למעיל; מורחים את התערובת על תבנית אפייה מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
4
ערבוב מדי פעם, אופים בתנור שחומם מראש עד למכרז, כ -20 דקות.