כרובית בלסמית צלויה
אם יש לכם חומץ בלסמי, כרובית, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 84%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרובית קלויה בלסמית ופרמזן, כרובית בלסמית צלויה עם שום ושמן זית, ו בטטות בלסמיות קלויות, כרובית ובצל.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום
מערבבים את שמן הזית, חומץ בלסמי, מלח ושום יחד בקערה.
מוסיפים את הכרובית וזורקים למעיל; מורחים את התערובת על תבנית אפייה מרופדת.
ערבוב מדי פעם, אופים בתנור שחומם מראש עד למכרז, כ -20 דקות.